• De leukste cadeaus personaliseer je zelf!
Supersnelle levering!
Cadeau direct bij de ontvanger
Gratis cadeaukaartje
Supersnelle levering!
Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.
Cadeau direct bij de ontvanger
Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.
Gratis cadeaukaartje
Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.
Originele Beterschap cadeaus
Wat onze klanten zeggen
9.4
Bekijk alle 30418 beoordelingen
Lotte
op 17-09-20

"Mooie deken! Perfect "

8 van 10
V
op 17-09-20

"Zeer goed, op tijd geleverd, had wat vragen prima te woord gestaan door de medewerker 👍 "

9 van 10
C.C.
op 17-09-20

"Mooie kwaliteit van het fotocadeau, op tijd geleverd, mijn zwager was er erg blij mee! Kan niet beter.."

10 van 10

Beterschap

Ziek zijn is erg vervelend. Het is dan fijn om een steuntje in de rug te krijgen of te merken dat er mensen aan je denken. Het is daarom erg leuk om iemand die al een tijdje in de lappenmand ligt te verrassen met een mooi cadeau. De zieke zal van een cadeautje niet beter worden, maar het zal hem of haar vasten zeker opvrolijken. Naast een kaartje met een beterschapswens is een cadeau een optimale manier om te laten zien dat je aan de zieke denkt. Met een persoonlijk uitgekozen cadeau zal jouw beterschapswens nog beter overkomen

Beterschapscadeau

Bij Personalgifts vind je altijd een geschikt cadeau om te laten merken dat je meeleeft en hoopt op een spoedig herstel. Of je nu op zoek bent naar een cadeau om de zieke patiënt op te fleuren, iets gezonds te geven of om de zieke op te vrolijken, hier vind je het ideale beterschapscadeau. Ook als je zelf geen tijd hebt om op ziekenbezoek te gaan biedt Personalgifts je de oplossing. Je kan jouw persoonlijke cadeau bij de patiënt thuis, of in het ziekenhuis laten bezorgen.

Tip: Milka

Het is bewezen dat mensen gelukkig worden van chocolade. Laat de zieke even alle ellende vergeten door hem of haar te verwennen met Milka. Maak het cadeau extra persoonlijk door een lieve opfleurende boodschap achter te laten op de verpakking. Met dit overheerlijke cadeau geef je de patiënt niet alleen even een geluksmomentje maar ben je ook zeker origineel.

Tip: nijntje boek

Ziek zijn voor volwassenen is al vervelend, maar is er een klein kindje ziek? dan voelt dit vaak extra sneu. De kleintjes kunnen zo weinig als ze ziek zijn terwijl normaal de vrolijkheid van ze afspat. Het enige waar kinderen altijd vrolijk van worden zijn cadeautjes. Verwen de kleine patiënt daarom flink met een superleuk cadeau. Hopelijk voelt de zieke zich daardoor ietsje beter. Een nijntje boek is het perfecte beterschapscadeau voor een kleine zieke. Samen een boekje lezen biedt vast voor wat afleiding. Wat het boekje extra speciaal maakt is dat de naam van het kind in het boekje verwerkt kan worden. Hierdoor speelt de kleine zelf samen met Nijntje de hoofdrol. Met dit unieke boekje zullen ze vast even vergeten dat ze ziek zijn.

Tip: Mok

Als je ziek bent moet je vaak goed drinken. Geef daarom een mok cadeau met de leukste foto of tekst. Met een unieke mok speciaal gemaakt voor de zieke, geef jij de patiënt zeker een vrolijke opkikker cadeau. Kies ervoor de mok op te fleuren met een leuk design, foto of grappige tekst. Een persoonlijke mok zal de zieke zeker goed doen. Met dit originele cadeau weet je zeker dat jouw beterschapswens goed overkomt.