< Terug
  • De leukste cadeaus personaliseer je zelf!
Originele Bedankt cadeaus
Wat onze klanten zeggen
9.3
Bekijk alle 19996 beoordelingen
sandra
op 13-06-19

"Mooi product geleverd. Super snel ook. Dag later al in huis. Ga zeker nog eens iets bij jullie bestellen.."

10 van 10
Kim
op 13-06-19

"Besteld op donderdag en vrijdag pakketje gekregen. Het was net voor vaderdag, dus ik vreesde dat ik .."

10 van 10
Bianca
op 13-06-19

"Site duidelijk en makkelijk in gebruik. Producten goede kwaliteit en heel mooi 👍 "

10 van 10

Bedankt

Er zijn genoeg redenen te bedenken waarom je iemand wilt bedanken op een originele manier. Een vriendin die er altijd voor je is op moeilijke momenten, de oppas van je kinderen,een collega op het werk die je heeft geholpen of vrienden die een hoop werk hebben verricht bij de verhuizing. Met een bedankje kan je laten zien dat je de hulp of steun waardeert.

Bedankcadeau

Er zijn verschillende soorten cadeaus, maar wil je echt goed 'bedankt' zeggen kies dan voor een origineel cadeau van Personalgifts. Met een uniek cadeau speciaal voor de ontvanger gemaakt is het bedankje extra bijzonder. Je kunt namelijk het cadeau personaliseren met een leuke foto en tekst. Zo maak jij een bedankje wel heel erg speciaal.

Tip: Oorkonde

Verras iemand met een oorkonde. Een oorkonde is er voor alle soorten bedankjes. Je kunt namelijk de oorkonde zelf ontwerpen met een leuke foto en tekst. Zo maak je eenvoudig een oorkonde die past bij de ontvanger. Met deze oorkonde heeft iemand een blijvende herinnering aan het bedankje, en wordt er nooit vergeten wat hij/zij voor je heeft betekend.

Tip: Canvas

Bedank iemand op een speciale manier door een mooie canvas cadeau te doen. Een canvas met een eigen foto is, een echt bijzonder bedankje. Laat de mooiste foto op canvas drukken om jouw waardering voor altijd vast te leggen. Een foto op canvas is voor iedereen een uniek bedank cadeau om te ontvangen. Met dit cadeau zet je iemand echt op gepaste wijze iemand in het zonnetje.

Tip: Milka

Het Milka chocolade cadeau is een unieke manier om iemand te bedanken. Het cadeau heet niet voor niets; Zeg het met Milka! Vertel diegene hoe blij je was met zijn/haar hulp, steun of het geen waarvoor je bedankt wilt zeggen. Laat de naam van de ontvanger op de verpakking bedrukken en voeg een persoonlijke boodschap toe. Diegene die jij bedankt zal zich zeker speciaal voelen door dit cadeau. En er vast heerlijk van smullen!
+ Lees meer...

Ma t/m vr: 8.30 - 22.00 uur; Zat: 9.00 - 17.00 uur; Zon: 13.00 - 21.00 uur


Mis geen enkele aanbieding, schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Klantenservice
PersonalGifts

Industrieweg 46
4301 RS Zierikzee
The Netherlands

Zakelijk

Relatiegeschenken
Grotere aantallen
Per stuk gepersonaliseerd

Zakelijk contact
of bel: 0111 762 224

Kan ik je helpen?
1 met