• De leukste cadeaus personaliseer je zelf!
Supersnelle levering!
Cadeau direct bij de ontvanger
Gratis cadeaukaartje
Supersnelle levering!
Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.
Cadeau direct bij de ontvanger
Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.
Gratis cadeaukaartje
Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.
Originele Bedankt cadeaus
Wat onze klanten zeggen
9.4
Bekijk alle 30418 beoordelingen
Lotte
op 17-09-20

"Mooie deken! Perfect "

8 van 10
V
op 17-09-20

"Zeer goed, op tijd geleverd, had wat vragen prima te woord gestaan door de medewerker 👍 "

9 van 10
C.C.
op 17-09-20

"Mooie kwaliteit van het fotocadeau, op tijd geleverd, mijn zwager was er erg blij mee! Kan niet beter.."

10 van 10

Bedankt

Er zijn genoeg redenen te bedenken waarom je iemand wilt bedanken op een originele manier. Een vriendin die er altijd voor je is op moeilijke momenten, de oppas van je kinderen,een collega op het werk die je heeft geholpen of vrienden die een hoop werk hebben verricht bij de verhuizing. Met een bedankje kan je laten zien dat je de hulp of steun waardeert.

Bedankcadeau

Er zijn verschillende soorten cadeaus, maar wil je echt goed 'bedankt' zeggen kies dan voor een origineel cadeau van Personalgifts. Met een uniek cadeau speciaal voor de ontvanger gemaakt is het bedankje extra bijzonder. Je kunt namelijk het cadeau personaliseren met een leuke foto en tekst. Zo maak jij een bedankje wel heel erg speciaal.

Tip: Oorkonde

Verras iemand met een oorkonde. Een oorkonde is er voor alle soorten bedankjes. Je kunt namelijk de oorkonde zelf ontwerpen met een leuke foto en tekst. Zo maak je eenvoudig een oorkonde die past bij de ontvanger. Met deze oorkonde heeft iemand een blijvende herinnering aan het bedankje, en wordt er nooit vergeten wat hij/zij voor je heeft betekend.

Tip: Canvas

Bedank iemand op een speciale manier door een mooie canvas cadeau te doen. Een canvas met een eigen foto is, een echt bijzonder bedankje. Laat de mooiste foto op canvas drukken om jouw waardering voor altijd vast te leggen. Een foto op canvas is voor iedereen een uniek bedank cadeau om te ontvangen. Met dit cadeau zet je iemand echt op gepaste wijze iemand in het zonnetje.

Tip: Milka

Het Milka chocolade cadeau is een unieke manier om iemand te bedanken. Het cadeau heet niet voor niets; Zeg het met Milka! Vertel diegene hoe blij je was met zijn/haar hulp, steun of het geen waarvoor je bedankt wilt zeggen. Laat de naam van de ontvanger op de verpakking bedrukken en voeg een persoonlijke boodschap toe. Diegene die jij bedankt zal zich zeker speciaal voelen door dit cadeau. En er vast heerlijk van smullen!