Vaderdag
Snelle levering!
Snelle levering!
Originele Vaderdag cadeaus
580 cadeaus voor: Vaderdag
Wat onze klanten zeggen
Bekijk alle 1812 beoordelingen (gemiddeld 9,1/10)
SandraGeplaatst op 14-05-16

Snelle service en redelijke prijs. Zeer origineel.

8 van 10
A.T.Geplaatst op 14-05-16

Mooi kad

9 van 10
MarianneGeplaatst op 14-05-16

Leuk en heel persoonlijk. Een cadeau om altijd te bewaren.

8 van 10
YvonneGeplaatst op 14-05-16

Ziet er leuk en professioneel uit!

10 van 10
FrankGeplaatst op 14-05-16

Goed makkelijk

8 van 10
JGeplaatst op 13-05-16

omdat je ziet dat de ontvanger er zo van geniet

10 van 10
L.J.Geplaatst op 13-05-16

De service is goed, het werkt snel, is perfect uitgevoerd en toch een uniek cadeau

10 van 10
Conny Geplaatst op 13-05-16

Ja ik ben netjes en correct behandeld.

9 van 10
WijnandaGeplaatst op 13-05-16

Omdat een persoonlijk boek erg leuk is.

8 van 10
LunaGeplaatst op 12-05-16

Ziet er mooi uit en een snelle levering...

8 van 10
WendyGeplaatst op 12-05-16

Leuke producten veel keus

8 van 10
EvyGeplaatst op 12-05-16

Alles was in orde. Levering op tijd gebeurd. Geen klachten.

9 van 10

Vaderdag

Vaderdag, is de dag dat je aan je vader kan laten zien hoe bijzonder hij voor jou is. Ieder jaar op de derde zondag in juni is het Vaderdag. Op deze dag eens geen klusjes voor je vader, maar nu mag jij hem verwennen. Zet jouw vader op deze speciale dag eens flink in het zonnetje omdat hij altijd voor jou klaarstaat. Vaderdag is maar 1x per jaar. Geef daarom echt een blijk van waardering met een origineel cadeau. Zeker weten dat hij zoiets leuks kan waarderen!

Vadersdagcadeau

Naast dat het leuk is om zelf een ontbijtje op bed te maken of wat klusje in en rondom het huis voor je rekening te nemen wordt je vader vast ook heel blij van een persoonlijk cadeau. Maak ook dit jaar van Vaderdag een geweldige dag met een leuk cadeau van Personalgifts! Aan alle soorten vaders is gedacht. Is jouw vader stoer, lief of juist een echte klusser? Voor elke Vader is er een uniek cadeau te vinden.

Tip: Fles bier

Houdt jouw vader wel van een biertje? Is hij een echte bierliefhebber die optimaal kan genieten van een goed glas bier? Dan hebben we voor jouw vader het unieke vadersdagcadeau! Ontwerp voor je vader een persoonlijke bierfles. Maak de bierfles uniek door hem te personaliseren met de leukste foto of liefste tekst. Wil je het cadeau echt compleet maken? Geef dan de bierfles cadeau in een persoonlijke kist. Met dit cadeau zal jouw vader zeker optimaal genieten van zijn biertje.

Tip: Toblerone

Is jouw vader een zoetekauw die een lekker stukje chocolade wel kan waarderen? Wat dacht je er dan van om een heerlijke Toblerone cadeau te doen. Maak deze chocolade echt speciaal door een persoonlijke boodschap achter te laten op de verpakking. De boodschap maakt het cadeau echt uniek en persoonlijk. Wedden dat ook jouw stoere vader zal smelten van dit heerlijk cadeau.

Tip: Baantjer

Vind jij jouw vader een echte held en houdt hij wel van een beetje avontuur? Laat hem dan zijn eigen avontuur beleven in één van de Baantjer boeken. In een gepersonaliseerd Baantjer boek gaat jouw vader samen met De Cock met C-O-C-K een moord oplossen. Een ideaal cadeau voor een echte boekenwurm. Persoonlijker dan dit kan een cadeau echt niet worden. Kies één van de Baantjer titels en stuur jouw vader op detective pad.