Kinderboeken
Boekjes met eigen naam en foto!
Boekjes met eigen naam en foto!
Originele Kinderboeken cadeaus
Cadeauvinder
Toon filters
Verberg filters
Leeftijd
Leeftijd
Geslacht
Geslacht
Thema
Thema
Prijs
141 cadeaus voor:
Wat onze klanten zeggen
Bekijk alle 1812 beoordelingen (gemiddeld 9,1/10)
SandraGeplaatst op 14-05-16

Snelle service en redelijke prijs. Zeer origineel.

8 van 10
A.T.Geplaatst op 14-05-16

Mooi kad

9 van 10
MarianneGeplaatst op 14-05-16

Leuk en heel persoonlijk. Een cadeau om altijd te bewaren.

8 van 10
YvonneGeplaatst op 14-05-16

Ziet er leuk en professioneel uit!

10 van 10
FrankGeplaatst op 14-05-16

Goed makkelijk

8 van 10
JGeplaatst op 13-05-16

omdat je ziet dat de ontvanger er zo van geniet

10 van 10
L.J.Geplaatst op 13-05-16

De service is goed, het werkt snel, is perfect uitgevoerd en toch een uniek cadeau

10 van 10
Conny Geplaatst op 13-05-16

Ja ik ben netjes en correct behandeld.

9 van 10
WijnandaGeplaatst op 13-05-16

Omdat een persoonlijk boek erg leuk is.

8 van 10
LunaGeplaatst op 12-05-16

Ziet er mooi uit en een snelle levering...

8 van 10
WendyGeplaatst op 12-05-16

Leuke producten veel keus

8 van 10
EvyGeplaatst op 12-05-16

Alles was in orde. Levering op tijd gebeurd. Geen klachten.

9 van 10

Kinderboek

Wat is er voor een kind nog leuker dan lezen uit een boekje waarin hij of zij zelf de hoofdrol speelt? Een eigen boek waarin de naam van het kind veelvuldig voorkomt zal er voor zorgen dat kinderen met heel veel plezier zullen lezen. Vul de naam van het kindje in en hij of zij wordt het stralende middelpunt in het door jou gekozen kinderboek. Zo'n origineel cadeau is leuk om te geven bij iedere gelegenheid!

Boek met eigen naam

Een gepersonaliseerd boek met eigen naam is er voor iedere leeftijd; voor baby's, peuters en kleuters, maar zeker ook voor pubers. Er zijn vele bekende kinderboeken die gepersonaliseerd kunnen worden. Zo beleef je samen met nijntje, Dikkie Dik, Bert en Ernie en nog veel meer karakters de leukste avonturen.

Voor ieder kind is er zeker een boek wat bij hem of haar past. Laat haar meespelen in een groot prinsessenavontuur en laat je stoere knul meegaan op een spannend avontuur met de Kameleon of op jacht gaan naar de tsarenkroon in Pietje Bell.

Tip: Woezel en Pip

Beleeft jouw kind graag grote avonturen? Dan is een gepersonaliseerd boek van Woezel en Pip het ideale cadeau. Laat hem of haar vriendjes worden met Woezel en Pip in een van de vele leuke titels. Samen met de twee vriendjes gaat hij of zij op pad en zullen zij de leukste dingen gaan beleven. Met een Woezel en Pip boek met eigen naam wordt lezen natuurlijk nog leuker!

Tip: Dikke Dik

Lezen is niet alleen leuk, maar het is ook goed voor de ontwikkeling van de kleintjes. Maak je (klein)kind het nieuwe vriendje of vriendinnetje van Dikkie Dik. Met deze unieke boeken zal de fantasie van het kindje flink worden geprikkeld waardoor hij of zij leert omgaan met sociale vaardigheden. Dit originele cadeau is dus niet alleen heel erg leuk, maar ook nog eens zeer goed voor de ontwikkeling van de kleine.

Tip: nijntje

In de interactieve boekjes van nijntje wordt de opgegeven naam van jouw (klein)kind op een speelse manier verwerkt. Het kindje zal steeds zijn of haar naam horen tijdens het hele verhaaltje wat er voor zal zorgen dat samen lezen extra leuk wordt. Een origineel cadeau voor geboorte, kraamcadeau, doop, communie of voor een verjaardag.